2016. március 28., hétfő

Happiness Jar #5

Néhány nap nyugi után holnap újra indul a pörgés, szinte már kezdem is elfelejteni milyen volt a mindennapos nyüzsgés és kicsit tartok a holnap reggeltől, pedig a nyüzsivel együtt járt a sok-sok program és találkozó, amiket imádtam.

- Szuna Noémi: Kávé című könyvének bemutatóján jártam, ami az első ilyen alkalom volt számomra, úgyhogy eléggé izgultam, de végül nagyon tetszett és még finom etióp kávét is kóstolhattam.
- Már második alkalommal voltunk a Board Game Café-ban a barátnőimmel. Ha Budapesten jártok érdemes elmenni, de vigyázzatok, mert függőséget okoz. Nagyon jó a hangulat és ezerféle társas játékuk van.
- Ebéd a VegaCity-ben az egyik barátommal. A hungaroburger a kedvencem, amiben hamisíthatatlan házi majonéz van, mindig azt eszem ott.
- Idén is jeruzsálemi csokis kalácsot sütöttem húsvétra. Recept a Chili&Vanilián
- Nagy családi húsvéti ebéd mindenféle finomsággal.
- Bazsalikomot nevelgetek a konyhában és eddig nagyon jól bírja a drágaság. Egy lépéssel közelebb vagyok a fűszernövényekkel teli konyhához. 
- Nem tudom, honnan veszem a plusz időt, de egyre többet olvasok mostanában.
- Szuper drámákat is néztem. Ha szeretitek a lassú filmeket ajánlom a Sils Maria felhőit, a Spotlight-ot és A kémek hídját.
- A kedvenc futós dalom mostanában ez, ha hallgatom szinte suhanok. És van egy és két guilty pleasure zeném is, nem tudom őket elégszer meghallgatni.

Ti merre jártatok mostanában? Mit próbáltatok ki? Mit kóstoltatok?

2 megjegyzés:

  1. De jó lenne egy ilyen egészséges fűszernövény-kertet üzemeltetni, mint ami itt a képen van. :D A mentát pl. sosem bírtam életben tartani, a bazsalikomnak még általában vannak esélyei. :)
    A Spotlight szerintem is szuper film, majd valamikor A kémek hídját is meg szeretném nézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is hatalmas álmom. Az egyik nyáron próbáltam magról ültetni többfélét is, de ki sajnos ki sem keltek. :( Úgyhogy maradok a bolti változatok életben tartásánál. Talán belejövök. :D
      A kémek hídja is nagyon jó, engem jobban meghatott, mint a Spotlight, de van valami hasonló a hangulatban, amit átadnak.

      Törlés